De Ruimte

Spiritueel coaching, een persoonlijk consult

 

Counseling

Voor iedereen die met vragen of problemen van persoonlijke aard zit en daar hulp bij zoekt. Misschien zie je het even niet of zit je er helemaal doorheen. Steeds terugkerende ongemakken, zelfs angsten. Vaak wil het helpen er dan eens samen naar te kijken.
Dit betekent niet er eindeloos over praten, maar juist naar het gevoel en de emotie die erop ligt. Waar zit de pijn? Wat zit je dwars? Via deze behandeling kan de energie weer gaan doorstromen.

 

Evenwicht

Onze gezondheid is gebaseerd op harmonie. Maar het evenwicht in de mens kan op allerlei manieren verstoord raken, soms is het heel moeilijk op eigen kracht uit de moeilijkheden te komen. Als coach kan ik je hierin begeleiden en ondersteunen. Ook bij het nemen van een bewuste, volgende stap op je persoonlijke pad.
Door de aandacht niet alleen op de problemen te richten maar juist ook op jouw eigenheid en mogelijkheden, wordt het mogelijk rust en inzicht te krijgen. Vanuit dit inzicht kunnen de problemen waar je als persoonlijkheid mee worstelt beter begrepen en benaderd worden.